Hallgatóink véleménye

 Horváth Zsófia, gyógytornász, les Thermes de Lectoure

 "Lectour-ban a gyógyfürdőben vagyok gyógytornász immár 3 hónapja. Mielőtt kijöttem, három hónapig vettem minden nap francia órát skype-on és így nem volt különösen nehéz az itteni munka. Azonban mindenképpen fejleszteni akarom a nyelvtudásomat és ezért továbbra is órákat vezsek skype-on. Nyelvvizsgázni szeretnék és ehhez heti két nyelvórára van szükségem."Milos Melinda, gyógytornász, La Ferté-Gaucher

"La Ferté-Gaucher-ban egy kórházban dolgozom, mint gyógytornász. Mielőtt kijöttem, egy hónapig vettem csak nyelvórákat skype-on, de már ez is segített abban, hogy beilleszkedjek az itteni munkahelyi közösségbe. Bár a kollégáim nagyon készségesek és sokat segítenek nekem, francia órákra azért így is szükségem van. A skype-os órák mellett döntöttem, melyek rugalmasan alkalmazkodnak a munkaidőmhöz."
Pataki Marietta, gyógytornász, Montbrun-Les-Bains

"A skype-on keresztül való idegennyelv tanulást azért tartom jónak, mert praktikus, könnyen kivitelezhető és ugyanolyan hatékony, mintha személyesen vennénk részt az órán. Pár hete dolgozom Franciaországban, de már most érzem az órák pozitív hatását. Szerettem volna pontosan elsajátítani a nyelvet, ami véleményem szerint segítség nélkül, teljesen kezdő szintről indulva lehetetlen. Ezért döntöttem emellett a módszer mellett, és működik. Persze egy jó tanár mellett a siker elérésének legfőbb feltétele a sok-sok szorgalom."
Lábodi Éva, gyógytornász, Thonon

"Thonon-ban a kórházban dolgozom gyógytornászként, de már többször dolgoztam gyógyfürdőkben is Franciaországban. Elég jól beszélek franciául, de az írott nyelvvel kapcsolatban vannak hiányosságaim. A skype-os francia órák ebben is segítségemre vannak, az utóbbi két hónapban sokat fejlődött az íráskészségem."